Monday, May 23, 2011

Puutarha-, remonttiapua, sekä kaikenlaista kotitalousvähennykseen oikeuttavaa palvelua tarjolla Tampereen alueella. Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä!

Puutarha-, remonttiapua, sekä kaikenlaista kotitalousvähennykseen oikeuttavaa palvelua ruohonleikkuusta alkaen tarjolla Tampereen alueella. Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä!

Yhteydenotot: e-mail: kotitalousvahennys1@gmail.com
Puhelin ja tekstari: 044-3380290

Toistaiseksi toimimme toukokuusta 2011 alkaen toisen yhtiön markkinoinnin kautta ja veloitamme myös sen kautta. Itse toimin vuokratyöläisenä ko. yhtiön lukuun.

Kotitalousvähennys on verotuksessa tehtävä vähennys. Kotitalousvähennystä saa kotona teetetystä remonttityöstä. Vähennykseen oikeuttaa tavanomainen kotitaloustyö sekä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyö.
Enimmillään kotitalousvähennyksen suuruus on 3000 € henkilöä kohden, joka tarkoittaa samassa taloudessa asuvalle pariskunnalle jopa 6000 €:n veroetua. Kotitalousvähennys on 60 % tehdystä työn osuudesta, jos työ on teetetty ennakonperintärekisteriin merkityllä yrityksellä tai yhteisöllä.
--------
Yhteydenottoanne odottaen ;)
E-mail: puutarhapalvelua@gmail.com
puh&tekstari: 044-3380291 

( missä sähköpostinne, asianne jne ) Kiitos etukäteen.

Aidanleikkauksissa ymv:ssa työpisteissä suosin pikkaraisen autoni takia asiakkaan työkaluja ja vuokrattavana on lähinnä työvoimani ja taitoni.

Työntilauksen joudun välittämään virallisen työnantajani kautta, jonka nimi tulee laskuun ja jolle tilitän palkan, joka sen sitten tilittää n. 30% sivukuluista vähennettynä minulle palkkana, siltäosin kuin siitä on vähennetty muutkin vastaavat toimisto-, vero-, ymv sivukulut.

Laskutus sähköpostilla (tai käsikuitilla, jollei sinulta prittaus onnistu)

Byrokratiasta johtuen työntilaus pitää vahvistaa viikko + 1 pv aiemmin ma-torstai välille

Työkohde pitää tietää n. viikkoa aiemmin nykyisen byrokratian takia syyskuun alkuun 2011 saakka.
----------------------------------------

http://kotitalousvahennys-eduksesi.blogspot.com/

Blogin ylläpito: E-mail: 

-----------------------------------------------------------

No comments: